Birutės Nomedos Stankūnienės tapybos darbų paroda (2016 lapkritis)

2016 m. lapkričio 23 d. seminarijoje buvo atidaryta dailininkės Birutės Nomedos Stankūnienės tapybos darbų paroda „Septyni jausmai pagal Jobo dramą“. Ši paroda - tai pasakojimas spalvomis ir Šventojo Rašto žodžiais apie jausmus, kuriuos išgyvename kelyje į atleidimą ir susitaikymą. Parodą sudaro septyni abstrakčios tapybos darbai, kuriuos lydi Jobo knygos tekstai, apjungiantys šiuos darbus į vieną visumą. Ciklas „Septyni jausmai pagal Jobo dramą“ buvo eksponuojamas daugiau nei dešimtyje Lietuvos kaimo ir miesto bažnyčių bei kitose parodinėse, neįprastose erdvėse. Menininkė šiuo savo darbu kviečia žiūrovą pačiam atrasti savąjį atleidimo kelią ir išgyventi susitaikymo su Dievu džiugesį.

Dailininkė Birutė Nomeda Stankūnienė gimė 1963 metais, 1987 m. baigė tuometinį Kauno politechnikos institutą, 2009 metais - Vilniaus dailės akademiją.

Parodą Vilniaus šv. Juozapo kunigų seminarijoje galima aplankyti iki 2016 m. gruodžio mėn. 19 d. darbo dienomis 9.00-16.00 val., o kitu laiku - atvykimą iš anksto suderinus su bibliotekos vadove ir parodos kuratore Irena Aleksandravičiene tel. (8-5) 271 2251 arba el. paštu: biblioteka@vks.lcn.lt

Nuotraukas galite pamatyti seminarijos facebook puslapyje.

Irena Aleksandravičienė

 
 
   į viršų  
 
     
     
 
    © Vilniaus šv. Juozapo kunigų seminarija
 
 Kontaktai  Biblioteka  Į titulinį puslapį