Seminarijoje vyko pašaukimų savaitgalis (2020 vasaris)

Vasario 21-23  mūsų seminarijoje vyko pašaukimų savaitgalis, kurio metu sulaukėme vyrų, kurie svarsto apie kunigišką pašaukimą.
Penktadienio vakare kartu susirinkome maldai bei vakarienei. Vakarienės metu prisijungė ir kardinolas Audrys Juozas Bačkis su kuriuo vėliau turėjome pašaukimų vakarą. Po įspūdingo susitikimo su kardinolu klierikai bei svarstantys apie pašaukimą svečiai susirinko susipažinti prie arbatos puodelio. Galiausiai vakarą užbaigėme naktine malda. 
Šeštadienio rytą susirinkome ryto maldai bei pusryčiams. Po pusryčių svečiai keliavo į rektoriaus konferenciją, o vėliau ir į dvasios tėvo. Po konferencijų pietavome bei meldėmės rožinį Kalvarijų parke. Vėliau visi kartu susirinkome klierikų konferencijoje, kur dar geriau vieni su kitais susipažinome. Po iškilmingos vakarinės maldos ir vakarienės susirinkome prie Viešpaties, Adoracijoje, o vakarą užbaigėme naktine malda bei palaiminimu su Švenčiausiuoju Sakramentu. 
Sekmadienį pradėjome malda, šv. Mišiomis bei aptarimu. Galiausiai papietavę svečiai išvyko namo, kur tęs savo ieškojimo kelionę.
Melskimės už visus, kurie svarsto apie kunigišką pašaukimą, kad nebijotų apsispręsti bei žengti pirmojo žingsnio, ištarto TAIP Dievui.

Nuotraukas rasite čia.

 
 
   į viršų  
 
     
     
 
    © Vilniaus šv. Juozapo kunigų seminarija
 
 Kontaktai  Biblioteka  Į titulinį puslapį